RECORD DE PARTICIPANȚI LA CONCURSUL DE CULTURA GENERALA DE LA LICEUL TUDOR VIANU

RECORD DE PARTICIPANȚI LA CONCURSUL DE CULTURA GENERALA DE LA LICEUL TUDOR VIANU

Faza pe liceu a concursului de cultură generală ”Știi și câștigi” se apropie de final. Penultimul liceu intrat în competiție a fost Liceul Teoretic ”Tudor Vianu”.
Concursul a fost primit cu mare entuziasm de către liceeni și s-a bucurat de o mare popularitate, înscriindu-se un număr record de participanți, 31 de elevi din cei patru ani de studiu, majoritatea fiind de clasa a IX-a.
Asistența a fost destul de numeroasă, la eveniment au luat parte reprezentanții Consiliului Local al Seniorilor, profesorii Ion Dincă și Ion Truță, care au făcut parte și din juriu, precum și mai mulți reprezentanți ai Consiliului Tinerilor, unii dintre ei fiind elevi ai liceului, dar și dr. Cosmin Georgescu. Acesta a fost cel care a conceput ad-hoc întrebările, întrecerea devenind astfel și mai interesantă.
Competiția a fost, de asemenea, foarte strânsă. Datorită numărului mare de concurenți a fost nevoie de mai multe runde de întrebări suplimentare pentru a-i putea departaja și alege pe cei mai buni.
Câștigătorii celor patru ani de studiu și cei ce vor reprezenta liceul Tudor Vianu în următoarea etapă a concursului sunt: Necula Cătălin – clasa a XII-a, Meilă Alina – clasa a XI-a, Filip Adelin – clasa a X-a și Buga Marius – clasa a IX-a. Aceștia au fost recompensați cu diplome pentru locul I, iar ceilalți au plecat acasă cu diplome de participare.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ACORD DE PARTENERIAT PENTRU INCLUZIUNEA TINERILOR VULNERABILI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.